Engines

Previous topic Next topic

Engines

Previous topic Next topic

Bestand - Instellingen – Engines

instellingenstandaardengine

De standaard engine is de analyse engine die automatisch start als u klikt op Standaard kiebitzer aan/uit in het lint of wanneer u op Alt-F2 drukt.

Selecteer uw standaard engine en de Hash grootte (ChessBase zal een redelijk voorstel doen).

Zie ook Standaard Engine ...

Heumas

Heumas is de invoer assistent en is zelf een kleine, handige engine. U kunt het uitzetten als u dat wilt. "Heumas Ply" bepaalt hoe diep Heumas in de stelling moet kijken. Hoe dieper, hoe slechter de kwaliteit zal worden en hoe meer rekenkracht er van de processor wordt vereist.

Dreigingen

Zet een zoekdiepte vast voor de Dreigingen in het bordvenster.