Gebruiker

Previous topic Next topic

Gebruiker

Previous topic Next topic

Bestand - Instellingen – Gebruiker

instellingengebruiker

Op bepaalde momenten zal ChessBase uw naam gebruiken - bijvoorbeeld wanneer u partijen van commentaar voorziet of wanneer u partijen per e-mail verstuurt, of wanneer u aan uw repertoire werkt. U kunt hier uw naam invoeren.

U kunt controleren of uw foto in de Spelers Encyclopedie staat. Als die ontbreekt of als de foto te oud of niet goed is, kunt u klikken op "Spelers Encyclopedie Bijwerken" en een foto naar ChessBase sturen via de website. Uw foto zal dan bij de volgende update geplaatst worden.