Partij Historie

Previous topic Next topic

Partij Historie

Previous topic Next topic

Met de Partij historie kunt u elke partij zien die u hebt geladen en geopend. Dit helpt u om te weten waar u de afgelopen dagen ook al weer naar op zoek was. Bovendien wordt op deze manier een back-up gemaakt van uw analyses. Als u aan een grote analyse werkt, zal ChessBase automatisch uw werk elke tien minuten bewaren in de Partij historie om te voorkomen dat u schade oploopt door bijvoorbeeld het uitvallen van de stroom.

gamehistory

Het is één database voor elke dag. Klik op Partij Historie en klik daarna op het jaar en de dag. U kunt in al deze mappen zoeken met de Zoeken knop onderaan het venster.

Om alle databases in een pad te verwijderen, kunt u rechts klikken op een pad en Verwijderen kiezen. Hiermee gaan alle bestanden naar de Prullenbak.

Behalve vanuit het database venster kunt u partijen ook bekijken vanuit het venster Bord. Dat kan met behulp van de Partij Historie vanuit het Lint.

partijhistorie

Met behulp van de pijlen Terug en Verder kunt u door de partijen van de sessie bladeren. Ze worden meteen geladen in de partijnotatie.