3D bord instellingen

Previous topic Next topic

3D bord instellingen

Previous topic Next topic

Om het DirectX 3D bord in te stellen klikt u links onderaan op Opties onder het 3d bord.

opties3d

U komt dan in onderstaand menu.

3dbordinstellingen

Stukken

Met Paard bepaalt u welke kant de paarden op kijken.

Bord

Als u een redelijk snelle computer en videokaart hebt, kunt u proberen de resolutie van het bord op Hoog te zetten zodat u de beste kwaliteit hebt. Veldgrootte bepaalt de verhouding van het bord tot de hoogte van de koning. Met een kleine veldgrootte krijgt u een vol bord. Met de Animatie schuifbalk bepaalt u de snelheid van geanimeerde zetten. Als u een goede videokaart hebt, kunt u proberen de schuifbalk helemaal naar rechts te zetten.

Render opties

Bepaal hier het schaduw type. Gerenderde wordt aanbevolen als compromis tussen snelheid en schoonheid. U kunt experimenteren met verschillende reflecties, maar waarschijnlijk zullen de standaard instellingen u het best bevallen.