Commentator en teams

Previous topic Next topic

Commentator en teams

Previous topic Next topic

U kunt de tweede pagina van de partijgegevens bereiken door te klikken op het tabblad Commentator en Teams.

commentatorenteams

DO-IT    Commentator

Indien u een partij heeft voorzien van commentaar en/of varianten dan zou u hier uw naam in moeten typen. ChessBase zal u automatisch uw gebruikersnaam invullen die is ingevoerd in het menu: Bestand – Instellingen – Gebruiker.

DO-IT    Wit/Zwart team

Wanneer een partij deel uitmaakt van een teamkampioenschap, dan kunt u hier de namen van de teams invullen. Ze worden weergegeven in de teams index van de database.

DO-IT    Bron

U kunt een bron invoeren voor de partij. Als u dat op een juiste manier wilt doen, zou u op de knop Details moeten klikken voor het bronbewerkingsdialoog. De bron wordt weergegeven in de bron index van de database.